Γαλλικά Πατέ

Γαλλικά Πατέ

Η κάθε χώρα έχει τα δικά της παραδοσιακά προιόντα που πρέπει να τα φτιάχνουν σε αυτή τη χώρα με την πείρα τους, τη γνώση τους , την τεχνική τους, την αγάπη στις παραδόσεις τους. Η Γαλλία λοιπόν ανάμεσα στα παραδοσιακά της προιόντα είναι και τα πατέ. Σας προσφέρουμε λοιπόν μια συλλογή από Γαλλικά πατέ φτιαγμένα με Γαλλικά χέρια..

Duck with Armagnac // πάπια με αρμανιάκ

Η αλήθεια έιναι ότι όταν σκέφτεται κανείς το πατέ σκέφτεται  την πάπια, είναι η κλασική γεύση. Εδώ παντρεύεται με το αρμανιάκ, ένα ποτό Γαλλικό αρκετά δυνατό σαν το κονιάκ  που φτιάχνεται από τα σταφύλια με την ομώνυμη ονομασία.

 

Wild Boar with Cognac // αγριόχοιρος με κονιάκ

Ένας όμορφος συνδυασμός του κρέατος του αγριόχοιρου και του κονιάκ. Δοκιμάστε πάνω σε ζεστό βουτυρωμένο ψωμάκι.

 

Pheasant with Champagne // φασιανός με σαμπάνια

Σε αυτό το πατέ δένουν δύο πολύ εκλεπτισμένα συστατικά, το αριστοκρατικό πουλί με τη βασίλισσα της κάβας. Δώστε λίγη πολυτέλεια στα συνοδευτικά με το ποτάκι ή κρασάκι σας.

 

Vension  with Cognac // ελάφι με κονιάκ

Άλλος ένας τέλειος συνδυασμός. Η αλήθεια έιναι ότι το κονιάκ είναι το ιδανικό ποτό για τα πατέ. Απολαύστε με αλμυρό μπισκότο, κρακεράκι.

 

Smoked Salmon // Καπνιστός Σολομός

Να και ένα πατέ από ψαράκι. Ένα πατέ με πλούσια & κρεμώδες υφή και απαλή και γεμάτη γεύση. Είναι απλά θεικό συνοδεία με ένα λευκό παγωμένο κρασάκι.

 

Duck & Orange Pate // πάπια & πορτοκάλι

Ίσως εμπνευσμένο από το duckalorange που είναι επίσης εκπληκτικό πιάτο. Εδώ η πάπια παντρεύει την γεύση της με το πορτοκάλι και μαζί δημιουργούν ένα πατέ όλο μαγεία. Υπέροχο ακόμη και με μπαγκέτα.

 

Wild Boar Pate  // αγριόχοιρος

Ο αγριόχοιρος εδώ έιναι μόνος του πρωταγωνιστεί και το κανει πολύ καλά. Πλούσια γεύση που θα απολαύστε ακόμη και σε ψωμάκι.

 

Pheasant Pate  // φασιανός

Ο αριστοκρατης φασιανός με ακαπανιαμέντο χοιρινό και κοτόπουλο. Με μπαγκέτα για την απόλυτη Γαλλική εμπειρία και βέβαια ένα ποτηράκι κρασί.

 

Venison Pate // ελάφι

Το ελάφι σε ένα παραδοσιακό Γαλλικό πατέ όλο καμάρι. Με ζεστό ψωμάκι βγάζει μεγαλεία γεύσης.